Torquayn juhlapäivinä on useita mielenkiintoisia asioita, ja vesiurheilulajeja ei pidä missata. Torquay on Englannin Devonin kreivikunnassa sijaitseva kaupunki, joka tunnetaan upeasta luonnon kauneudestaan ja rikkaasta kulttuuristaan. Torquay tarjoaa laajan kokoelman kauniita rantoja tuhansien ihmisten kanssa, jotka vierailevat tätä kaupunkia joka vuosi hyvästä aikaa

Yksi Torquayn suurimmista nähtävyyksistä on vesiurheilu. Tällä kaupungissa on lukuisia vaihtoehtoja vesialtaisiin toimintoihin. Jotkut toiminnot, jotka sinun täytyy kokeilla Torquay-lomasi aikana, ovat:

Purjelautailu
Vesihiihto
Sukellus / snorklaus

Haluatko miellyttää kaunista ja hiljaista purjehdusta kauniin Torbay rannikon yli tai tutustua eri luolastoihin ja maalaismainen poukamia, siellä on lukuisia vesiurheilumahdollisuuksia, joita voi kokea Torquay-lomasi aikana.

Vuokra-asunnot ovat suosittuja perheiden ja ryhmien keskuudessa, jotka ovat lomalla tällä rannikkoalueella tunnetaan kuningatar Englanti Riviera.

Torquay’ssa voit varmasti löytää jotain nautit. Se voi olla rentouttava rannalla, pysyä koko yön, golfia, pyöräilyä tai muuta toimintaa. Mahdollisuudet ovat loputtomat tekemään loma todella ihana. Valintasi on sinun Torquayssä.

 

Leave a Reply