Loma-pelit ovat pääosin varustettuja loma-osapuolten keskuudessa ja sinulla on vaikea löytää loma-teemapuistoa, joka ei ole loma-osapuoli. Tietenkin ensimmäinen sääntö päättää loma-teemalla peli on varmistaa, että se on suunnattu oman loma-puolueen tai että sitä voidaan muuttaa niin, että se voi olla suunnattu lomalle, että olet juhlii.

Esimerkiksi monet peruspelit (https://www.igame.com/fi/)  voidaan vaihtaa ympärille tai antaa ominaisuuksia, jotka sisältävät loma erityisiä teemoja.

Voit helposti kääntää releen kilpailuun tiettyyn loma-aiheeseen. Pääsiäisenä se muuttuu ja muna ajaa. Vieraat odottavat paremmin, ettet pudota munia lusikoistaan. Halloweenista tulee luurele. Löydät väärennetystä muovista käsivarren tai reisiluun ja pitävät joukkueet luulevat toisiaan.

Casual-peli, kuten ehkä odottaa, on rento. Pelit ovat tavallisesti yksinkertaisia, yksinkertaisia ​​sääntöjä ja helppoja hallita hallintalaitteita. He vaativat pelaajan suorittavan yksinkertaisia ​​tehtäviä tasojen ylittämiseksi.

Kaikki rakastavat laulua lauluja ja lauluja. Joten miksi ei ole loman karaokekilpailua? Voit käyttää karaoke-laitetta tai käyttää videojärjestelmääsi. On olemassa monia erilaisia ​​karaokepelejä siellä

Leave a Reply